Innovation Center CPH

KICK OFF EVENT PÅ ET AMBITIØST INNOVATIONS CENTER I KØBENHAVN (2014)

——————-

2017 Update: Dansk Journalistforbund har med hjælp fra Ernst Poulsen genoptaget dette forarbejde videre til next step:

——————-

Juli 2014:  Vil du være med til at støbe de ambitiøse kugler til et kæmpe iværksætter- og innovationscenter, som vil positionere København solidt på innovations-verdenskortet? Et fyrtårn hvor vi kan samle start ups, innovations rådgivere, living-labs, netværk og brancheorganisationer.
Vi er ved at lægge program for en hel konferencedag, INNOVATION CENTER CPH den 5. november, hvor vi vil samle folk med interesse i emnet. Vil du bidrage til at få konferencen på benene, så er det nu du skal melde dig til arbejdsgruppen.

Se også Ernst Poulsens blogindlæg  del1 og del 2 (2014)

EVENT 5. NOV. 2014 WORKSHOP-KONFERENCE:  INNOVATION CENTER CPH

Målet med INNOVATION CENTER CPH-konferencen er både at få skabt en fælles vision for en konkret og ambitiøs innovationsby midt i København – og at samle kræfterne, som kan være med til siden at realisere dem.

Flere europæiske storbyer har etableret tværgående innovatonscentre for at øge momentum og sammenhængs kraften mellem startups, virksomheder og forskningsverdenen. Men ingen har samme store format og så mange facetter som ’The Egg’ i Bruxelles. Dette sted udgør derfor hovedinspirationen til Innovations Center CPH. Et sted, der skal blive så kraftfuldt og markant, at det er med til at tegne billedet af København som innovationsby i international kaliber.

Konferencens placering på ”Papirøen” er derfor ikke tilfældig. Øen, der ligger midt mellem Operaen, Christianshavn og Skuespilhuset, var i 40 år det sted, hvor papirrullerne til en stor del af dansk dagspresse ankom. Den branche er om nogen blevet disruptet og øens 15.000 m2 er derfor et symbolsk og velbeliggende samlingssted for startups, aktiviteter, rådgivning, events, synergi og base for flere interesse organisationer og aktører. Det skal være et univers, som emmer af dynamik, energi og kreativitet 24/7.

EVENT 6. NOV: ‘DIGITAL COPENHAGEN’ – the clashes of digital disruption and disruptors

DIGITAL COPENHAGEN bliver årets største danske konference med fokus på den digitale udvikling inden for medier, markedsføring, reklame, kommunikation og salg. Med andre ord, forretningscentrale aspekter som går på tværs af alle andre brancher.

På denne konference-dag bliver resultatet fra INNOVATION CENTER CPH-dagen præsenteret for hundredvis beslutningstagere, så projektet er sikret bred omtale.

Dagen bliver et digitalt inspiratorium for hele det kreative og merkantile Danmark på tværs af praktikere, eksperter og forskning og fokus er på de virksomheder og personer, som har potentialet til at ændre forbrugeradfærden inden for de næste 12 måneder.

Der forventes mere end 500 deltagere, som kan træffe de nødvendige beslutninger for at etablere fremtidige partnerskaber og forretning. Konferencen udvikles i samarbejde med mellem brancheorganisationerne ’Huset Markedsføring’ og ’Danske Medier’.

VIL DU VÆRE MED I ARBEJDSGRUPPEN, SÅ MELD DIG NU!

Visionen med INNOVATION CENTER CPH har kun en chance for at vokse og overleve, hvis den udspringer af behovene, aktørerne og mulighederne i det danske marked.

Derfor efterlyser vi i første omgang deltagere, der vil bidrage til at gøre konferencen den 5. november til en succes. Din opgave i en arbejdsgruppe er at hjælpe med at sammensætte program, lave aftaler med evt. speakers, bidrage til kommunikation og nå målet om stort fremmøde. Finansieringen er på plads.

Konkret skal vi mødes den 16. august på Papirøen, men vi håber du også kan bidrage med viden og aktiviteter undervejs. Giv lyd senest 10. juli til johanwinbladh@gmail.com eller på tlf. 21 91 56 12.

Materiale:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>